Søndre Campus

TÆT PÅ UNIVERSITET OG BYLIV

BaseCamp South Campus Copenhagen er lokaliseret på Birketinget, som ligger i gå-/cykelafstand til Københavns Universitets Søndre Campus og IT-Universitetet samt tæt på både shopping og offentlig transport.

By og natur

BaseCamp South Campus Copenhagen ligger tæt på Islands Brygge, der med havnebadet, caféer og masser af leben, er et oplagt mål for at komme lidt ud.

Amagerbrogade ligger blot 700 meter væk og byder ligeledes på gode shopping muligheder, indkøb og spisesteder. Via metroen kommer man desuden let til Amager Strandpark, som byder på alt fra havsvømning, dykkerbane, udsprings-ø, beach volley, kitesurfing, boldspil til parkourbane – eller blot at nyde picnic på stranden. Og har man brug for en løbetur i frisk luft, ligger den fredede Amager Fælled kun et stenkast væk.

Offentlig transport

BaseCamp South Campus Copenhagen ligger blot 300 meter fra nærmeste busstop samt i gåafstand til både DR Byen og Amagerbro metrostation. Det gør det let at komme både til og fra centrum og giver således optimale transportmuligheder.

En bydel i udvikling

BaseCamp South Campus Copenhagen er beliggende i en bydel i konstant forandring. Der er sket meget i løbet af blot få år. Nye byggerier kommer løbende til og med dem således flere mennesker, muligheder og leben.