BOLIGER

Boliger og fællesarealer er designet i den skandinaviske tradition for enkelthed
– og med mennesket i centrum

Studieboliger

På BaseCamp South Campus Copenhagen udvikles i alt 352 studieboliger i forskellige størrelser og prisklasser. Studieboligerne vil variere fra 15 til 25 kvm. med eget toilet, bad og køkken. Studieboligerne indrettes med specialdesignede møbler i høj kvalitet i overensstemmelse med BaseCamp-konceptet. Via det personlige og tilpassede design er boligerne veludnyttede, har gode opbevaringsmuligheder og nogle af boligerne har hems. På den måde imødekommer BaseCamp Student således studerendes forskellige ønsker og behov.

Du kan læse mere om BaseCamp-konceptet på BaseCamp Students hjemmeside her

Fællesarealer

BaseCamp Students vision er at skabe de optimale rammer for den enkelte studerende, som giver en base og samtidig motiverer til fællesskab og inspirerer i hverdagen og i studiemiljøet.

Fællesskabet er en drivende faktor for et velfungerende miljø for de studerende. Derfor er gode, velfungerende og communityskabende fællesarealer i højsædet. Fællesarealerne på BaseCamp Birketinget omfatter bibliotek og studierum, biograf, fitness, café, gaming, hobbyrum og et stort, åbent fællesområde til events.

Fællesarealerne er designet af Studio Aisslinger i et legende udtryk – Og hvis ikke man er til trapper, kan man snuppe rutsjebanen ned til fællesområdet.

Hvornår er projektet færdigt?

I 2021

Studieboligerne vil efter planen stå klar til indflytning per semesteråret januar 2021.

Hvad vil studieboligerne koste?

Det varierer

Pris på studieboligerne vil variere efter værelsestype, størrelse m.m.

Du kan se priser på boligerne og læse mere på BaseCamp Students hjemmeside

*Bemærk at det pt kun er muligt at se priser og skrive sig op til en studiebolig på BaseCamp South Campus via den engelske version af hjemmesiden.

Skal jeg være studerende for at få en bolig?

Ja, du skal

For at ansøge om en studiebolig på BaseCamp South Campus Copenhagen skal man naturligvis være studerende.

Kan jeg skrive mig op nu?

Ja

Du kan læse mere om studieboligerne, BaseCamp konceptet og skrive dig op til en bolig via www.BaseCampStudent.com

*Bemærk at det pt kun er muligt at se priser og skrive sig op til en studiebolig på BaseCamp South Campus via den engelske version af hjemmesiden.